Na Splitskom polumaratonu profesorica KIF-a osvojila 5. mjesto

Splitski polumaraton oduševio je i u svom 17. izdanju. Opet je oborio rekord, ove je godine okupio oko 1700 sudionika iz 40 svjetskih zemalja. Raste iz godine u godinu i korak po korak primiče se transformaciji u maraton, što je krajnji cilj.

Ovogodišnja je utrka protekla u znaku Kenije koja je u muškoj i ženskoj konkurenciji zauzela čak četiri od šest mjesta na postolju. I to prva dva u svakoj konkurenciji. Kod muškaraca slavio je Joel Maina Mwangi a kod djevojaka Betty Chepleting. Mwangi je pritom oborio rekord staze.

Prva je među Hrvaticama cilj dohvatila doc. dr. sc. Danijela Kuna, nastavnica na predmetima Atletike. Sveukupno je zauzela odlično 5. mjesto.

– Zadovoljna sam s obzirom na stazu. Uvjeti su bili idealni, a čak sam mislila da će biti hladnije pa sam se jače obukla. Staza je bila dinamična, teška i brza – rekla je Danijela.

VIŠE

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se