Multiplier Sport Event (Youth Event)

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Splitu i tim
Erasmus+ projekta
“Sportom protiv nasilja i isključenosti” (Sport
Against Violence and Exclusion) – SAVE

pozivaju vas na zadnji diseminacijski događaj projekta – Multiplier Sport Event (Youth Event).

Cilj ovog događaja je prezentirati konačni proizvod samog projekta, kao i podijeliti sva ostala otkrića spoznaje do kojih je projektni tim došao tijekom kompletne implementacije projekta. Svim prisutnima biti će podijeljen priručnik koji sadrži kurikulum, ali i praktične primjere do kojih se došlo prilikom pilot  istraživanja. Takav materijal za obuku svi treneri moći će koristiti za proširivanje znanja o prepoznavanju eventualnog nasilnog ponašanja ili isključenosti djece u svojim klubovima.

Osim navedenog, podijeliti će se i certifikati o završenom tečaju SAVE svim trenerima i studentima koji su u njemu sudjelovali i na čemu im se srdačno zahvaljujemo. Kako bi pokazali tko nam je u svemu ovome najvažniji, djeca u dobi 7-10 godina iz tri nogometna kluba iz Splita odigrat će turnir, nakon čega će dobiti zaslužene medalje, a oni koji se posebno istaknu u “fair-play” igri dobiti će i SAVE Fair Play pokal.

Vrijeme događanja: subota, 19. rujna, 2020. godine u 9.00 sati.

Mjesto događanja: obnovljeni Sveučilišni futsal teren u Spinutu

Radujemo se vašem dolasku i druženju!
SAVE projektni tim

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se