“Ljubav na djelu – i ti si dio mene” kojom želi uljepšati blagdansko vrijeme onima koji nemaju i koje život nije mazio.

Sveučilište u Splitu, u suradnji s Caritasom splitsko-makarsken adbiskupije, Studentskim centrom i Studentskim zborom organizira Velikuh umanitarnu akciju unutar cijelog Sveučilišta u Splitu pod nazivom:

“Ljubav na djelu – i ti si dio mene” kojom želi uljepšati blagdansko vrijeme onima koji nemaju i koje život nije mazio.

Ovom akcijom će se prikupljati prehrambene namirnice (nekvarljive) u zatvorenoj ambalaži (šećer, brašno, ulje, riža, tjestenina, grah, ječam, suhomesnati proizvodi, itd.) i higijenske potrepštine (deterdžent, sapun, šampon, dječje pelene, itd.) a sve kako bi barem na trenutak izmamili osmijeh na lice onima koji ga nemaju.

Akcija bi se odvijala u razdoblju od 10.12. – 17.12. Kutije za donacije će biti postavljene na ulazu u zgradu Teslina 6. Mole se svi studenti koji su u mogučnosti da doniraju onima kojima je to najpotrebnije.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se