Konferencija: “Strateško planiranje i upravljanje razvojem sporta”

Poštovani,

Nastavno na uspješnu organizaciju 1. međunarodne konferencije, Hrvatski institut za kineziologiju i sport uz potporu Središnjeg državnog ureda za šport Vlade RH, a u suradnji s Gradom Splitom, Zajednicom udruga i sportova grada Kaštela i Splitskim savezom sportova kao nositeljem, uz pokroviteljstvo Predsjednice RH gđe Kolinde Grabar Kitarović organizira 2. međunarodnu konferenciju:  Strateško planiranje i upravljanje razvojem sporta.

Konferencija će se održati u Splitu 04. i 05. listopada 2019. u prostorijama Vile Dalmacije. Primarni cilj konferencije je: Edukacija predstavnika lokalnih sportskih zajednica i jedinica lokalne/regionalne samouprave o metodologiji izrade strateških dokumenata u kineziologiji i sportu, Sekundarni ciljevi su: a) Razmjena iskustava i primjera iz prakse u području strateškog planiranja i upravljanja razvojem sporta djece i mladih, b) Detekcija problema i iznalaženje mogućih rješenja u području izrade strateških  dokumenata  i upravljanja u sportu.

Tijekom konferencije predavanja će održati  brojni domaći i inozemni znanstvenici i stručnjaci  od kojih možemo istaknuti Johana Piona, PhD, Voditelja odsjeka za sportske talente na University of Applied Sciences HAN iz, Nizozemske, Irene Faber, PhD,  Sports Science Institute Carl von Ossietzky University Oldenburg,  itd.). Svoj dolazak najavila je i Adela Čujko predstavnica RH za Sport pri Europskoj komisiji, kao i članovi Nacionalnog vijeća za sport RH,  koje će po prvi puta jednu od svojih sjednica održati izvan glavnog grada RH u okviru konferencijskih događanja. Od strane predstavnika SDUŠ-a najavljeno je predstavljanje aktivnosti Nacionalnog programa sporta, a Ekspertna radna skupina za izradu strategije razvoja sporta Grada Splita održat će sastanak, prezentaciju dosadašnjih i plan predstojećih aktivnosti. Predstavnici lokalnih sportskih zajednica i jedinica lokalne/regionalne samouprave dobit će priliku da na okruglom stolu porazgovaraju problematici i  mogućim rješenjima  u procesu izrade strateških dokumenata u sportu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice  – prijavnog obrasca

Više informacija

 

Organizacijski odbor:

izv. prof. dr. sc. Dražen Čular- HIKS

Mate Omazić, prof. – Grad Split

mr. sc. Nenad Periš- – SSŠ

Vlatko Škiljo, dipl.ioc – SSŠ

doc. dr. sc. Mirjana Milić- ZSUGK

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se