Kineziološki fakultet na svečanosti Hrvatskog paraolimpijskog odbora

Kineziološki fakultet sudjelovao je u svečanoj dodijeli nagrada i priznanja za najbolje sportaše s invaliditetom u 2015. godini u organizaciji Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

hpo_2   hpo_3

Dekanica Fakulteta Prof. Miletić dodijelila je nagrade u kategoriji mladi perspektivni sportaši s invaliditetom.

hpo_4 hpo_5

1.NINO BAŠA – stolni tenis
2.MIHOVIL NINČEVIĆ – plivanje
3.ANTONIA RADOŠ – plivanje
4.MATIJA SLOUP – atletika
5.LUCIJA BREŠKOVIĆ – judo slijepi i slabovidni sportaši

hpo_6  hpo_7

http://sport.hrt.hr/321770/ristoski-i-budetic-najbolji-sportasi-s-invaliditetom

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se