KIFST uspješno započeo EU projekte – Erasmus + Sport program

Kineziološki fakultet u Splitu uspješno je započeo još dva europska projekta u okviru Erasmus+ Sport Collaborative Partnership naziva “Sport Against Violence and Exclusion” (SAVE), te “Investments in Sport” (iSport) u kojem sudjeluje kao partnerska institucija.

Projekt SAVE u trajanju od 30 mjeseci službeno je započeo 01. siječnja, 2018., a prvi sastanak partnera (kick off meeting) održan je u Kaunasu u Litvi 08. i 09. siječnja. Uz sudjelovanje visokoobrazovnih institucija iz Kaunasa, Palerma, Splita, Sarajeva i Novog Sada, priključile su se i neke nevladine organizacije: Litvanska udruga sportskih saveza, World University Service iz Austrije, CESIE iz Italije i DEFOIN iz Španjolske.

Projek iSport  u trajanju od 36 mjeseci započeo je 01. siječnja, 2018. godine, te se prvi sastanak održao u Hrvatskom olimpijskom odboru uz prisustvovanje partnerskih institucija, predstavnika nacionalnih olimpijskih odbora iz Luxemburga, Cipra, Portugala, Državnog zavoda za statistiku, Austrijskog sportskog centra, sveučilišta iz Sheffielda, Velika Britanija, te Kineziološkoga fakulteta u Splitu.

Na prvim sastancima, uz upoznavanje s partnerima i konzorcijem, usuglasile su se osnovne smjernice za inicijalnu implementaciju projekta i provedbu prve aktivnosti koja započinje neposredno nakon povratka delegata na matične ustanove.

Više o projektima i projektnim ciljevima te zadacima moći ćete pročitati uskoro na posebnim linkovima.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se