KIFST primljen u Europsku udrugu sportskog menadžmenta

Kineziološki fakultet u Splitu od siječnja 2017. primljen je u Europsku udrugu sportskog menadžmenta (EASM).

EASM je osnovana 1993. godine kao samostalna udruga ljudi koji su uključeni ili zainteresirani za upravljanje u sportu u najširem smislu. Članstvo EASM se sastoji od znanstvenika i stručnjaka iz javnog, dobrovoljnog i uslužnog sektora.

EASM ima široku međunarodnu mrežu stručnjaka i nacionalnih organizacija u području sportskog menadžmenta, ali i bliske odnose sa svjetskim udrugama sportkog menadžmenta (the International Sport Management Alliance). Članovi EASM dolaze iz gotovo 40 različitih zemalja sa svih kontinenata.

VIŠE O EASM

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se