Javni poziv za dostavu dokumentacije za Posebnu rektorovu nagradu

Odlukom Predsjednika Studentskog zbor Sveučilišta u Splitu, Studentski zbor Sveučilišta u Splitu, dana 25. svibnja 2017. godine upućuje JAVNI POZIV ZA DOSTAVU DOKUMENTACIJE ZA POSEBNU REKTOROVU NAGRADU.

Sukladno članku 12. Pravilnika o rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu, za Posebnu rektorovu nagradu (2.4.) uz prijavu, potrebno je dostaviti obrazloženi prijedlog Predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu.

Posebna rektorova nagrada dodjeljuje se studentu pojedincu (uključujući i poslijediplomske studente), skupini studenata, studentskoj udruzi ili studentskoj organizaciji za izniman uspjeh ostvaren u prethodnoj akademskoj godini u javnome nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i međunarodnim natjecanjima (dramske, likovne, glazbene ili športske skupine, studentske udruge i si.) zajedno ili više postignuća ostvarenih godišnje.

Ovim putem otvaramo mogućnost svima koji misle da spadaju u gore navedeni opis, a žele se prijaviti za dodjelu Posebne rektorove nagrade, kako bi bili predloženi od strane Predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, da se sa potrebnom dokumentacijom jave na mail predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu: petar.ramljak1@gmail.com
Potrebno je dostaviti:

– Prijavu koja će sadržavati opisno razloge (izniman uspjeh) zbog kojih upravo taj kandidat treba dobiti Posebnu rektorovu nagradu,

-Dokumentaciju koja potkrijepljuje navedeni izniman uspjeh.
Rok za dostavu dokumentacije je 29. Svibnja 2017. u 23:59.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se