IZMJENA – Jesenski treći ispitni rok – termini ispita

Jesenski 3. ispitni rok održati će se za predmete ljetnog semestra od 24.kolovoza do 04. rujna prema slijedećem rasporedu:
Preddiplomski sveučilišni studij PDF
Diplomski sveučilišni studij jesenski diplomskiPDF

Četvrti ispitni rok pred Povjerenstvom, za sve predmete ljetnog i zimskog semestra, održati će se u terminu od 07. rujna do 25. rujna, 2015. godine. Raspored i članovi Povjerenstva biti će objavljeni najkasnije  7 dana prije ispitnog termina.

Izmjene
_____________

termin ispita Odbojka na pijesku, 4.9. u 11.00 MU

izv.prof.dr.sc. Jelena Paušić
Prodekanica za nastavu i student

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se