Humano srce splitskog Sveučilišta

U petak 25. 11. 2016.u 19.00h u prostorima udruge Most, Gundulićeva 22 djelatnici i studenti Kineziološkog fakulteta u Splitu dali su svoj doprinos humanitarnoj akciji Humano srce splitskog sveučilišta.  Sveučilište u Splitu pokrenulo je ovu humanitarnu akciju 15. rujna 2016. god i traje kroz čitavu akademsku godinu 2016./2017.

Tom prilikom su prodekan za znanost prof. dr.sc Zoran Grgantov i Goran Kuvačić prof., te studenti 1. godine preddiplomskog sveučilišnog studija Ivana Glavović, Filipa Pračer, Ante Šakota i Andrea Martinec, zajedno podijelili korisnicima prihvatilišta tople obroke koji su pripremljeni u obližnjoj studentskoj menzi Indeks.

Više o samoj akciji možete pronaći na linku

untitled img_20161125_190717 fb_img_1480494063959

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se