Humanitarna akcija „DOBRO SRCE STUDENATA SPLITA“

srce_bozic_2015

Poštovani kolege i studenti

Tradicionalno se na Sveučilištu u Splitu organizira humanitarna akcija „DOBRO SRCE STUDENATA SPLITA“.
Ove godine, od 17.- 21. prosinca 2015. odlučili smo da se naš Fakultet  pridruži akciji  i prikupi pomoć koja će biti  usmjerena prema Caritasu biskupije u  Banjoj Luci, a u tome nas podržava i Caritas u Splitu.
Molimo Vas da podržite ovu akciju te Vas ovim putem pozivamo i obavještavamo da smo osigurali kutak za kutije u koje možete donirati hranu, higijenske potrebštine, odjeću, obuću kao i novčani prilog. Kutije se nalaze u Dekanatu Fakulteta te svoje donacije možete donijeti do 21. prosinca do 13:00 sati.
Unaprijed se zahvaljujemo na ovogodišnjem doprinosu.
Uprava KIFST

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se