“Hodanjem do zdravlja” i “Volonteri u parku“

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite na velikoj javnozdravstvenoj manifestaciji koja će se održati u subotu, 23. rujna 2017. u vremenu 10.00-12.00 sati u Gradskom parku u Solinu (Širina) tijekom koje će se provesti aktivnosti  „Hodanjem do zdravlja” i “Volonteri u parku“ – dvije komponente predstavljanja Nacionalnog programa “Živjeti zdravo“ u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Nudimo Vam šetnju uz stručne osobe koje će Vam pokazati načine pravilnog hodanja, besplatno mjerenje krvnog tlaka, određivanje indeksa tjelesne mase, krvne grupe i razine šećera u krvi te testiranje i savjetovanje o hepatitisima; zdravstveno savjetovanje, tjelesno vježbanje prilagođeno svim dobnim skupinama uz naše kineziologe i članove solinskih sportskih klubova i udruga; prikaz pokaznih vježbi postupka reanimacije uz uporabu defibrilatora i pružanja prve pomoći; kušanje zdravih proizvoda i brojna druga događanja.

Javnozdravstvenu manifestaciju organiziraju Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske i Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo uz potporu Splitsko-dalmatinske županije i Grada Solina.

U manifestaciji sudjeluju: Zavod za hitnu medicinu SDŽ-a, Policijska uprava Splitsko-dalmatinska, Društvo Crvenog križa SDŽ-a i Gradsko društvo Crvenog križa Solin, Kineziološki fakultet u Splitu, Ljekarne Splitsko-dalmatinske županije, Turistička zajednica grada Solina, Gimnastički klub Salto iz Solina, udruga HEPATOS, udruga HELP, udruga MI, tvrtka CRO-GO, KUD Solinske mažoretkinje, Guliver energija, OPG Roguljić Kučine, obrt Sympatico, GŠK “Solin- CEMEX”, OIP Posejdon, udruga Solinjani, udruga Salonitanke, Alumni Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija, te djeca i učenici solinskih dječjih vrtića (DV Cvrčak i DV Calimero) i osnovnih škola (OŠ Kraljice Jelene, OŠ Vjekoslava Paraća i OŠ Don Lovre Katića).

 

Veselimo se Vašem dolasku, kao i dolasku članova Vaše obitelji i prijatelja!

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se