Glazba Split – GlaS

Svirači puhači, ljubitelji glazbe, amateri ili profesionalci, Split vas treba u redovima Glazbe GlaS!

Puhačka glazba dio je glazbenog identiteta mnogih gradova, kojima će se napokon pridružiti i Split. Pod vodstvom akademskog trubača Jakova Jurića, puhački orkestar obogatit će glazbenu scenu grada te upriličiti brojne gradske svečanosti. U orkestar su dobrodošli svi koji imaju iskustva u sviranju puhačkih glazbala, amateri i profesionalci, a poželjno je da imaju i svoj instrument. Iako orkestar prima mlade i stare, naglasak je na studentskoj populaciji zbog dobne granice koju sudionicima postavljaju uvjeti natjecanja. Ako volite svirati, družiti se i putovati, GlaS je prava aktivnost za vas!

Jakov Jurić najavljuje: „Sudjelovat ćemo u brojnim projektima te izvoditi raznovrstan repertoar. Kada se orkestar uhoda volio bih da idemo na natjecanja. Neizostavan dio našeg djelovanja bit će i raznovrsni koncerti te sudjelovanje u gradskim svečanostima, ali i putovanja na kojima ćemo promovirati Grad Split i naše djelovanje.“

Audicija za članove održat će se 29. studenog u 19 i 30 sati u Glazbenoj školi Josipa Hatzea na adresi Trg hrvatske bratske zajednice 3. Treba vam malo volje, energije i jedan spreman glazbi komad.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na glazbasplit@gmail.com.

Postani i ti dio ovog glazbenog tima te sudjeluj u stvaranju povijesti splitske Glazbe!

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se