FIEP EUROPE (Fedaration Internationale d’Education Physique) objavljuje NATJEČAJ za dodjelu godišnje nagrade “FIEP Vladimir Findak Award” mladim znanstvenicima u akademskoj 2017-18 godini.

FIEP EUROPE (Fedaration Internationale d’Education Physique) objavljuje

NATJEČAJ

 za dodjelu godišnje nagrade “FIEP Vladimir Findak Award” mladim znanstvenicima u akademskoj 2017-18 godini.

  1. Godišnja nagrada utemeljena je s ciljem poticanja znanstveno-stručne djelatnosti mladih znanstvenika u područjima primijenjene kineziologije.
  2. Godišnja nagrada dodjeljuje se znanstvenicima koji su mlađi od 35 godina za znanstveno ostvarenje ili dostignuće u području edukacije, sporta, sportske rekreacije ili kineziterapije. Dodjeljuje se jedna, iznimno dvije nagrade godišnje.
  3. Prijave na natječaj primaju se od 01. listopada do 31. listopada 2018. godine. Pristupnici za nagradu “FIEP Vladimir Findak Award” mogu prijaviti znanstveni rad koji je objavljen u časopisu ili u drugim publikacijama u akademskoj 2017-18 godini (razdoblje od 01. listopada 2017. do 30. rujna 2018.). Može se prijaviti i znanstveno ili stručno dostignuće (dostignuće u radu sa sportašima, rekreativcima, djecom i mladima, patent, unapređenje, projekt, izložba, predstava, i slično) ostvareno u navedenom razdoblju.
  4. Istom pristupniku nagrada “FIEP Vladimir Findak Award” može se dodijeliti samo jednom.
  5. Rezultati o dodjeli nagrade biti će objavljeni od strane Povjerenstva za ocjenu pristiglih prijava na Internet stranici FIEP-a Europe (www.fiepeurope.eu) najkasnije do 1. prosinca 2018. godine.

Prijava treba sadržavati:

  • Kratki životopis pristupnika
  • Za znanstveno ostvarenje: Jedan primjerak znanstvenog rada
  • Za znanstveno ili stručno dostignuće: Primjerak tiskanog dokaza o ostvarenom znanstvenom ili stručnom dostignuću (dostignuće u radu sa sportašima, rekreativcima, djecom i mladima, patent, unapređenje, projekt, izložba, predstava, i slično).

Prijave se primaju slanjem na e-mail adresu dario.novak@kif.hr s naznakom: Za Godišnju nagradu “FIEP Vladimir Findak Award”.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se