„EU ŠKOLA“ – program obrazovanja za upravljanje programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije za studente

Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu u suradnji s Javnom ustanovom RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije tijekom ožujka 2019. godine priređuje ciklus obrazovanja pod nazivom „EU ŠKOLA“ – program obrazovanja za upravljanje programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije za studente.

S obzirom na nešto zahtjevniji raspored održavanja, škola je prvenstveno namijenjena studentima završnih godina studija, ali i nezaposlenim bivšim studentima (alumnijima) koji su diplomirali u periodu od posljednjih godinu dana. Naravno, besplatno za sve!

Edukacija se provodi kroz četiri modula u ukupnom trajanju od 8 dana: 12.03 – 15.03. i 19.03.-22.03. i to od 9 – 14,30h u Sveučilišnoj knjižnici (Mala dvorana, 5.kat).

− Modul 1 – Uvod u Kohezijsku politiku EU i priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz EU fondova
− Modul 2 – Vještine upravljanja projektnim ciklusom
− Modul 3 – Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz
− Modul 4 – Javna nabava u kontekstu korištenja EU fondova (nacionalno zakonodavstvo).

Broj polaznika je ograničen na grupu od 25 polaznika.
Polaznici se prijavom obvezuju na prisustvovanje na minimalno 80% predviđenih sati edukacije, što čini preduvjet za izdavanje certifikata o pohađanju.

Za prijavu na edukaciju potrebno je dostaviti životopis, motivacijsko pismo i prijavni obrazac za edukaciju.
Prijave sa životopisom, motivacijskim pismom i obrascem za prijavu projekta molimo poslati putem elektroničke pošte na savjetovanje@unist.hr najkasnije do petka, 01. ožujka 2019.g.

Više informacija možete pronaći na našem Facebook događaju na linku ispod:

https://www.facebook.com/events/412821886119276/

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se