Davor Dominiković na matičnom Fakultetu (KIFST)

Davor Dominiković jedan od najpoznatijih Hrvatskih rukometaša, osvajač:  zlatne medalje na svjetskom prvenstvu 2003, zlatne olimpijske medalje 2004, srebrne medalje (2005) na svjetskom  i europskom  prvenstvu (2008.),  te brojnih drugih odličja i priznanja, u pauzi između komentatorskih uloga  na  rukometnom  prvenstvu Europe koje se ove godine održava u Hrvatskoj,  17. siječnja 2018. god. posjetio je svoj matični Kineziološki fakultet u Splitu na kojem je nedavno diplomirao i stekao zvanje stručnog prvostupnika kineziologije – trenera rukometa. Davora su ugostili:  voditelj katedre rukometa prof. dr.sc. Nenad Rogulj,  prodekan za poslovanje i financije izv. prof. dr. sc.  Dražen Čular, Koordinator za rukomet na stručnom studiju doc. dr. sc. Marijana Čavala, te predsjednik studentskog zbora KIFST Renato Šunjerga.

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se