ČESTITKA – EUROPSKO RUKOMETNO PRVENSTVO 2016.

Obzirom na fantastičan uspjeh i rezultat za povijest koji su pobjedom nad reprezentacijom Poljske ostvarili Hrvatski rukometni reprezentativci plasmanom u polufinale na Europskom rukometnom prvenstvu željeli bismo ovim putem, pored samih igrača, iskrene čestitke uputiti cijelom stručnom stožeru Hrvatske rukometne reprezentacije, a pogotovo djelatnicima, suradnicima  i studentima Kineziološkog fakulteta u Splitu kako slijedi:

  1. Doc. dr. sc. Mario Tomljanović, Kondicijski trener rukometne repreznetacije, Voditelj usmjerenja kondicijske pripreme i Voditelj odsjeka za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta u Splitu;
  2. Željko Babić- glavni trener reprezentacije RH, stručni prvostupnik kineziologije – trener rukometa i student specijalističkog diplomskog studija kineziologije na KF.
  3. Ivica Maraš – Direktor reprezentacije, stručni prvostupnik kineziologije – trener rukometa, Mentor u Nastavnoj bazi Kineziološkog fakulteta u Splitu za područje rukometa
  4. Petar Metličić, pomoćni trener – student druge godine stručnog preddiplomskog studija – trener rukometa, predstavnik nastavne baze Rukometne Akademije Balić-Metličić

 

Čestitka (izjava) prodekana za poslovanje i financije Kineziološkog fakulteta u Splitu:

 Obzirom na tešku gospodarsku situaciju u RH, a samim time i zabrinjavajuću situaciju  u sustavu hrvatskog sporta kojeg ste Vi, zajedno sa svim igračima i ostalim osobama uključenim u rad, najreprezentativniji predstavnik, čast mi  je i zadovoljstvo u ime Dekanice, Uprave, svih djelatnika, suradnika i studenata Kineziološkog fakulteta u Splitu zahvaliti Vam se što na najbolji mogući način prezentirate Hrvatsku državu, sportaše, kineziološku struku i sam Kineziološki fakultet u Splitu. Svojim radom pokazali ste da posjedujete znanje i kapacitetete da neizvodivo i nemoguće pretvorite u izvodivo i moguće.  Nadamo se da naše čestitke ne završavaju ovom porukom. Sretno u polufinalu !!!!

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se