Besplatna trenerska edukacija Alberta Castellania u Bolu

Pozivaju se studenti Kineziološkog fakulteta na WTA Bol Open turnir:

  • Subota 08.06. na edukaciju o organizaciji volontera, kadrovima i organizaciji natjecanja te o dobrobiti volontiranja.
  • Nedjelja 09.06. edukacija na temu treninga profesionalnih sportaša koju će osobno održati Alberto Castellani, predsjednik Global Professional Tennis Coach Association (GPTCA) odnosno Svjetske organizacije profesionalnih teniskih trenera.

https://bolopen.com/hr/besplatna-trenerska-edukacija-alberta-castellania-u-bolu/?fbclid=IwAR1PWod8_ARdasgOK5t3wbUYFinNq6mqxy_Tjh8252iL1XSLv9AhrbkZ-zY

Nakon edukacije u nedjelju ostajete na finalu WTA.

Osiguran put za oba dana trajektom do Supetra i prijevoz od Supetra do Bola.

Sve ostale informacije i prijave možete napraviti na broj 0921653136 – Dodi Malada.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se