6. međunarodni znanstveni kongres Contemporary Kinesiology

Kongres će se održati 25, 26. i 27. kolovoza 2017. godine na dvije lokacije. Prvi dan Kongresa održati će se ceremonija otvaranja, drugi dan pozvana predavanja i zasebne sekcije, a sve će se odvijati u prostorima Kineziološkog fakulteta u Teslinoj 10. Uz 4 sekcije (teme) biti će organizirana i posebna studentska sekcija gdje će studenti preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija izlagati svoje radove. Treći dan Kongresa organiziran je cjelodnevni izlet brodom Polaris na kojem će se održati poster sekcija, ali i svečanost zatvaranja.

Radovi za Kongres predaju se putem službene web stranice do 15. srpnja 2017 (iznimno do 01. kolovoza).

20 najboljih radova (prema odabiru Uredništva) biti će objavljeni u WoS časopisu Acta Kinesiologica u redovnom izdanju Vol. 11. Issue 2. naziva Advances in Sport Science and Medicine.

Više na conference.kifst.hr

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se