Splitska kros liga

Poštovani studenti,

Ovim putem Vas obaviještavamo da su preostala još 4 kola Splitske kros lige na kojima naši studenti mogu besplatno sudjelovati.

Kao i prijašnjih godina, mi se pridružimo na jednoj da bi najbrže studente/studentice nagradili medaljama i peharima.

Ove godine prvenstvena trka će biti 24. travnja nakon koje ćemo podijeliti nagrade.

Ranija prijava nije potrebna, molim da obavijestite studente da dođu najkasnije u 17:30 da ih svih upišemo na vrijeme u startne liste.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se