10. SIMPOZIJ NOVIH TEHNOLOGIJA U SPORTU, SARAJEVO, 12.-14.10.2017.

Studenti: Ivana Glavović, Mia Lučin, Filipa Pračer, Gorana Adum, Mara Bilobrk, Dani Šimić, Stjepan Krešić, Ante Prlić, Roko Goreta, Toni Ikić, Antonio Župan

Voditelji: doc. dr .sc. Mirjana Milić

doc. dr. sc. Goran Kuvačić

IZVJEŠĆE S PUTA

U Sarajevu od 12. do 14.10.2017. godine održan je 10. Simpozij novih tehnologija u sportu. Kineziološki fakultet Split predstavljalo je 11 studenata i 2 profesora.

Prvog dana na rasporedu bio je svečani doček predstavnika fakulteta i smještaj u hotel. Za svaki  gostujući fakultet bio je zadužen po jedan student volonter s Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Sarajevo.

Drugog dana simpozija bio je organiziran posjet gradskoj vijećnici u Sarajevu. Svi gosti su imali priliku poslušati kratko predavanje o povijesti vijećnice i posjetiti muzej u vijećnici. Nakon toga po programu je bilo svečano otvaranje simpozija u velikoj dvorani Olimpijskom komiteta Bosne i Hercegovine. Iza otvaranja riječ su imali gostujući predavači sa svojim izlaganjima. Slijedila je studentska sekcija na kojoj je student KIF-a Antonio Župan održao prezentaciju pod naslovom “Studenti volonteri”. Ostatak dana bio je predviđen za turističi obilazak grada te kulturno-zabavni program.

Trećeg, ujedno i posljednjeg dana, program simpozija nastavljen je s izlaganjima gostujućih predavača. Također, održana je i studentska sekcija izložbe radova na plakatima u prostorijama Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Sarajevo. Studentica KIF-a Mara Bilobrk predstavila je svoj rad pod naslovom “Student poduzetnik”. Slijedilo je svečano zatvaranje simpozija te oproštaj svih sudionika.

 

Predstavnici 2. godine KIF-a: Ivana Glavović i Antonio Župan

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se