ODSJEK ZA CJELOŽIVOTNO UČENJE ORGANIZIRA SEMINARE IZ PODRUČJA FUNKCIONALNOG TRENINGA

Odsjek za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta ogranizira 4 seminara iz područja funkcionalnog treninga.  Seminare će održati prof. dr.sc. Goran Marković, a teme i datumi održavanja seminara su:

  1. FUNKCIONALNI TRENING POKRETLJIVOSTI – 21.11. i 22. 11. 2015.
  2. FUNKCIONALNI TRENING RAVNOTEŽE I STABILIZACIJE – 16.01. i 17. 01. 2016.
  3. FUNKCIONALNI TRENING JAKOSTI I SNAGE 1 – TRENING S OTPOROM – 12.03. i 13.03. 2016.
  4. FUNKCIONALNI TRENING JAKOSTI I SNAGE 2–BALISTIČKI I PLIOMETRIJSKI TRENING – 04.06. i 05.06. 2016.

Svaki seminar je zaseban, te se svaki može pohađati bez uvjeta.

Prvi seminar FUNKCIONALNI TRENING POKRETLJIVOSTI održati će se 21. i 22. studenog 2015. u prostorijama SC Gripe, DŠR Cosmosport.

Seminar se prijavljuje prijavnicom na dnu teksta. Cijena svakog seminara iznosi 2.000,00 kn po polazniku. Potvrdu o uplati pošaljite najkasnije do 20.studenog 2015. za prvi seminar FUNKCIONALNI TRENING POKRETLJIVOSTI na mail meri@kifst.hr.

Uplatu treba izvršit na račun KINEZIOLOŠKOG FAKULTETA SPLIT, Teslina 6, 21000 Split, IBAN fakulteta: HR452330003-1100399873, poziv na broj OIB polaznika.

Sve informacije vezane uz seminare moći ćete pronaći na web stranici Kineziološkog fakulteta Split i facebook stranici Odsjek za cjeloživotno učenje – Kineziološki fakultet Split., te na mail tom@kifst.hr.

Seminari su namijenjeni svim stručnim i sveučilišnim prvostupnicima, magistrima i stučnim specijalistima kineziologije i fizioterapije (nastavnicima TZK, trenerima, kineziterapeutima, fizioterapeutima..)

PRIJAVA

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se