ODGAĐA SE SEMINAR “FUNKCIONALNI TRENING JAKOSTI I SNAGE 2 – BALISTIČKI I PLIOMETRIJSKI TRENING”

Seminar “FUNKCIONALNI TRENING JAKOSTI I SNAGE 2 – BALISTIČKI I PLIOMETRIJSKI TRENING”, koji je trebao biti održan 04.06.2016.-05.06.2016., odgađa se zbog neodgodivih obaveza predavača prof. Gorana Markovića.

Seminar “FUNKCIONALNI TRENING JAKOSTI I SNAGE 2 – BALISTIČKI I PLIOMETRIJSKI TRENING” održati će se 17.09.2016.-18.09.2016. u prostorijama SC Gripe, DŠR Cosmosport.

Više informacija o seminaru pratite na facebook stranici Odsjeka za cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta Split.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se