ODGAĐA SE RADIONICA MOTIVACIJA U SPORTU

Radionica “MOTIVACIJA U SPORTU”, koja je trebala biti održana 02.04.2016., odgađa se zbog nemogućnosti  dolaska radi neodgodivih obaveza predavača.

Radionica “MOTIVACIJA U SPORTU” održati će se 28.05.2016. u prostorijama SC Gripe, DŠR Cosmosport.

Radionica se prijavljuje prijavnicom na dnu teksta. Cijena svake radionice iznosi 1.000,00kn po polazniku. Potvrdu o uplati potrebno je skenirati i poslati na mail meri@kifst.hr  najkasnije do31. ožujka 2016. Broj mjesta je ograničen.

Uplatu treba izvršiti na račun KINEZIOLOŠKOG FAKULTETA SPLIT, Teslina 6, 21000 Split, IBAN fakulteta: HR452330003-1100399873, poziv na broj OIB polaznika.

PRIJAVA NA SEMINAR

Polaznicima koji su se prijavili, te izvršili uplatu, uplata vrijedi za odgođeni termin 28.05.2016., a ukoliko želite odustati uplatu ćemo Vam vratiti na Vaš IBAN.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se