NAJAVA PREDAVANJA VODEĆEG STRUČNJAKA DR.SC. NIKŠE SVILIČIĆA

Jedan od vodećih stručnjaka, dr.sc. Nikša Sviličić, na temu komunikologije održati će niz predavanja u sljedećoj godini na Odsjeku za cjeloživotno učenje. Polaznici će tijekom predavanja usvojiti širok spektar zanja iz domene uspješne komunikacije, timskog komuniciranja i strateške percepcije u komunikaciji, koja je od iznimne važnosti u uspješnom poslovanju.

Neke od tema koje će dr.sc. Nikša Sviličić izložiti su:

1.       KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE I PREZENTACIJSKE TEHNIKE
2.       DEFINIRANJE TIMOVA U ORGANIZACIJAMA
3.       TIMSKI RAD / VOĐENJE TIMOVA
4.       PRODAJA (PRODAJNI TRIKOVI I VJEŠTINE)
5.       PREGOVARANJE
6.       TIME MENAGMENT (UPRAVLJENJE VREMENOM)
7.       MOTIVACIJA ZAPOSLENIKA I CONFLICT MENAGMENT
8.       „SUBLIMENTARNE PORUKE“ – NAPAD BEZ UČINKOVITE OBRANE
9.       TEAMBUILDING
10.   PROCJENA I SELEKCIJA STRUČNIH KADROVA

Više informacija o predavanjima i programima, te životopis predavača možete pronaći na linku.

Za sve informacije slobodno se obratite na mail tom@kifst.hr i meri@kifst.hr , te na telefon 021 786163.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se