DODATNA KINEZIOLOŠKA USMJERENJA – KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA I OSOBNI TRENER

Odsjek za Cjeloživotno učenje Kineziološkog fakulteta u Splitu pokreće programe dodatnih kinezioloških usmjerenja:

Kondicijska priprema sportaša i Osobni trener

 

Navedeni programi oblik su stručnog usavršavanja za kineziologe koji imaju završenu 6. i/ili 7. razinu studija prema Hrvatskom kvalifikacijskom okviru (HKO) kineziološkog ili srodnog smjera i to:

  • preddiplomski sveučilišni studij (180 ECTS)
  • stručni preddiplomski studij (180 ECTS),
  • diplomski sveučilišni studij (120ECTS)
  • diplomski specijalistički studij (120/60 ECTS),
  • četverogodišnji sveučilišni dodiplomski studij,
  • integrirani preddiplomski i diplomski studij (300 ECTS).

Dakle, programi Kondicijska priprema sportaša i Osobni trener namijenjeni su kineziolozima koji nemaju kompetencije iz navedenih područja a žele ih steći.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se