Nastava iz kolegija Olimpijski sportovi sa reketom i Marketing u sportu i

Obavijest studentima prve godine diplomskog studija:

Zbog bolovanja predmetnog nastavnika nadoknadu nastave na kolegiju „Olimpijski sportovi sa reketom“ održati će prof. dr. sc. Miran Kondrić iz Slovenije. Nastava će se održati periodu od 15 do 18 svibnja 2019. Predavanja će se održati prema sljedećem rasporedu:

  • 05. srijeda, od 08:00 (5 sati predavanja sa pauzama) učionica 8
  • 05. četvrtak, od 10:00 (5 sati predavanja sa pauzama) učionica 8
  • 05. petak, od 08:00 (5 sati predavanja sa pauzama) učionica 6

Na izbornom predmetu Marketing u sportu predavanja prof. dr. sc. Eli Marušić će se održavati četvrtkom u učionici broj 5 u 10:00 sati (izuzev četvrtka 16. 05. kad gostuje profesor iz Slovenije).

Prodekan za nastavu i studente,

Izv. prof. dr. sc. Hrvoje Karninčić

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se