Journal of Advances in Sport Science and Medicine

U skladu s odredbama čl. 51. Statuta Kineziološkog fakulteta u Splitu, Fakultetsko na svojoj sjednici održanoj dana 16. 12. 2015. godine donijelo je odluku o osnivanju časopisa „Advances in Sport Science and Medicine“ kao službenog časopisa Fakulteta i Hrvatskog Instituta Kineziologije i Sporta. Jedinstven cilj je distribucija naprednih znanstvenih spoznaja utemeljenih na kvalitetnim metodološkim standardima u području sporta, medicine, njima interdisciplinarnog područja te srodnih područja.

Cilj je da časopis unutar nekoliko brojeva bude indeksiran u što kvalitetnijim međunarodnim bazama podataka. Izdavati će se dva puta godišnje isključivo online i to na engleskom jeziku. Prvi broj bi trebao biti objavljen u ožujku 2016. godine. Časopis će biti Open access tipa međunarodnog uredništva koji je u postupku stvaranja.

Za glavnog urednika (Editor in Chief) časopisa imenuje se doc. dr. sc. Igor Jelaska.

Logo časopisa je:

Logo_03

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

I agree