Final paper

Svi studenti treće godine preddiplomskog studija koji bi ove akademske godine trebali steći 180 ECTSa te braniti Završni rad, trebaju  do 10. ožujka 2016. godine prijave temu i mentora završnog rada u Studentsku službu.

Prijavljena tema mora biti u okviru upisanog usmjerenja.

Obrazac za prijavu teme i mentora završnog rada (PDF).

Pročitati Pravilnik o završnom radu.

Objavljene su teme, mentori i sumentori za izradu i obranu završnog rada za akademsku godinu 2014/15 za zavod za kineziologiju sporta i zavod za antropološku kineziologiju koje možete pronaći OVDJE.

Objavljene su teme, mentori i sumentori za izradu i obranu završnog rada za akademsku godinu 2013/14 za zavod za kineziologiju sporta i zavod za antropološku kineziologiju koje možete pronaći OVDJE.

Objavljene su teme, mentori i sumentori za izradu i obranu završnog rada za akademsku godinu 2012/13 za zavod za kineziologiju sporta i zavod za antropološku kineziologiju koje možete pronaći OVDJE.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

I agree