COURSES

COURSES

Courses catalogue for the academic year 2020/2021 for the students following lectures in English language:

Plan and programme of these courses are available under:

*Lectures are entirely delivered in English language. Courses are subject to change. Incoming students can also select following semestral courses delivered at the Faculty of Philosophy:

  • Croatian Language for Foreigners 1 (5 ECTS)–basic user
  • Croatian Language for Foreigners 2 (5 ECTS)–independent user
  • Croatian Language for Foreigners 3 (5 ECTS)–proficient user
  • Croatian Culture and Civilization I (5 ECTS)
  • Croatian Culture and Civilization II (5 ECTS)

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

I agree