Natječaji

SVEUČILIŠTE U SPLITU
KINEZIOLOŠKI FAKULTET
SPLIT
TESLINA 6.
Raspisuje

 

N A T J E Č A J
za izbor (M/Ž)

1. nastavnika u suradničko zvanje asistenta  – NASLOVNO ZVANJE za znanstveno područje društvene  znanosti, polje kineziologije,  grana kineziologija sporta za predmete sportovi na vodi 2 i jedrenje (1 izvršitelj)Pristupnici moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 46/07, 63/11, 94/13, 139/13).

Pristupnici uz prijavu prilažu: životopis,  preslik odgovarajuće diplome,  popis znanstvenih i stručnih radova i radove, dokaz o državljanstvu. Pristupnici strani državljani trebaju priložiti  potvrdu o  poznavanju hrvatskog jezika.

Pristupnici trebaju svu natječajnu dokumentaciju dostaviti i u digitalnom obliku.
Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon isteka roka neće se razmatrati.

Prijave se dostavljaju u roku 30 dana od objave Natječaja u Narodnim Novinama na adresu: Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet, Teslina 6. 21 000 Split

2. za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme (zamjena)  na radno mjesto III vrste – tehnički suradnik – domar, kućni majstor (1 izvršitelj)

Uvjeti:

SSS proizvodnog smjera u četverogodišnjem trajanju, rano iskustvo šest mjeseci
Pristupnici  uz prijavu prilažu: maturalnu svjedodžbu, domovnicu, potvrdu o radnom iskustvu na istim  ili  sličnim poslovima.

Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon isteka roka neće se razmatrati.

Prijave se dostavljaju u roku 8 dana od objave Natječaja u Narodnim Novinama na adresu: Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet, Teslina 6. 21 000 Split.

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se