Natječaji

SVEUČILIŠTE U SPLITU
KINEZIOLOŠKI FAKULTET
SPLIT
TESLINA 6.

Raspisuje

 

N A T J E Č A J
(M/Ž)

1. za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme (zamjena)  na položaj I vrste – voditelj službe financijsko – računovodstvenih poslova  (1 izvršitelj)Uvjeti:
VSS diplomirani ekonomist/mag. ekonomske struke
jedna  godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima  u javnim službama
odlično poznavanje MS  office alata (Word, Excel)
poznavanje rada na računalu
znanje engleskog jezika

Provjera znanja izvršit će se putem testiranja.

2.   za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme na radno mjesto I vrste – referent javne nabave (1 izvršitelj)

Uvjeti:

VSS diplomirani ekonomist/mag. ekonomske struke
jedna  godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima   u javnim službama
posjedovanje certifikata o završenom specijalističkom programu izobrazbe u području javne nabave
odlično poznavanje MS  office alata (Word, Excel, POWER POINT)
poznavanje rada na računalu
aktivno znanje engleskog i francuskog jezika

Provjera znanja izvršit će se putem testiranja.
Pristupnici uz prijavu prilažu: životopis, preslik odgovarajuće diplome, preslik domovnice, potvrdu o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima u javnim službama, a pod točkom 2. uz sve navedeno  još i certifikat  o završenom specijalističkom programu izobrazbe u području javne nabave.
3. za izbor nastavnika u znanstveno nastavno zvanje docenta – NASLOVNO ZVANJE za znanstveno područje društvene znanosti, polje kineziologija, grana kineziološka antropologija  za predmet motoričko učenje (1 izvršitelj)
4. za izbor nastavnika u nastavno zvanje predavača – NASLOVNO ZVANJE za znanstveno područje društvenih znanosti, polje kineziologija, grana kineziologija sporta za predmete rukometa (1 izvršitelj)

Pristupnici moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 46/07, 63/11, 94/13, 139/13)  i dodatne uvjete Kineziološkog fakulteta u Splitu.Pristupnici uz prijavu prilažu: životopis s osvrtom na Uvjete Rektorskog zbora (NN 106/06., 13/12) i   dodatne uvjete Kineziološkog fakulteta u Splitu,  preslik odgovarajuće diplome,  popis znanstvenih i stručnih radova i radove, dokaz o državljanstvu. Pristupnici strani državljani trebaju priložiti  potvrdu o  poznavanju hrvatskog jezika.

Pristupnici trebaju svu natječajnu dokumentaciju dostaviti i u digitalnom obliku.
Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon isteka roka neće se razmatrati.
Prijave se dostavljaju u roku od 8 dana, a pod točkama  3. i 4. u roku od 30 dana  od objave Natječaja u Narodnim Novinama na adresu:
Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet, Teslina 6. 21 000 Split.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se