N A T J E Č A J za stručnog suradnika za poslove javne nabave za 30% radnog odnosa

Uvjeti:

  • VSS diplomirani ekonomist/ mag. ekonomske struke
  • 2 godine radnog iskustva na poslovima javne nabave u javnim službama
  • posjedovanje certifikata o završenom specijalističkom programu izobrazbe u području javne nabave
  • odlično poznavanje alata MS Office ( Word, Excel, Power Point)
  • poznavanje rada na računalu
  • znanje engleskog i francuskog jezika

Provjera znanja provest će se testiranjem.

Pristupnici uz prijavu prilažu: životopis, preslik odgovarajuće diplome, preslik domovnice, potvrdu o radnom iskustvu na poslovima javne nabave u javnim službama i certifikat o završenom specijalističkom programu izobrazbe u području javne nabave.

Prijave se dostavljaju u roku 8  dana od objave Natječaja u Narodnim Novinama  na adresu: Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet, Teslina 6. 21 000 Split.

O rezultatu Natječaja pristupnici će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se