Cijena programa “Instruktor/ica grupnog fitnesa uz glazbu”

Cijena programa  “Instruktor/ica grupnog fitnesa uz glazbu” iznosi : 5.000,00 kn a obuhvaća nastavu, konzultacije, ispite  i izdavanje Uvjerenja o osposobljenosti za instruktora/ice grupnog fitnesa uz glazbuProgram se može platiti:

1. jednokratno ili

2. u 3  obroka uz dostavljanje bjanko zadužnice ovjerene kod javnog bilježnika i to prva rata u iznosu 1/2 cijene prilikom upisa (2.500,00 kn) + 2 rate u iznosu 1/4 cijene (1.250,00 kn) do kraja izvođenja programa

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se