Aktivnosti

3. Bal kineziologa (27.11.2015)

Alumni Split Bal kineziologa pozivnice  2015

U prostorijama hotela “Radisson Blu Resort Split”, 27. studenog 2015. godine održan je 3. Bal kineziologa u organizaciji Udruge diplomiranih studenata Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu “Alumni KIF Split”.

2.Bal kineziologa (28.11.2014)

Alumni Split Bal kineziologa plakat (1)

U prostorijama hotela “Radisson Blu Resort Split”, 28. studenog 2014. godine održan je 2. Bal kineziologa u organizaciji Udruge diplomiranih studenata Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu “Alumni KIF Split”.

1. Bal kineziologa (28.11.2013.)

pozivnica

U prostorijama hotela “Radisson Blu Resort Split”, 28. studenog 2013. godine održan je 1. Bal kineziologa u organizaciji Udruge diplomiranih studenata Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu “Alumni KIF Split”.

Fotogalerija s događaja

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se