3. sastanak tima EU projekta

ESA Program – Enriched Sport Activities Program

U Solinu/Splitu održao se 3. sastanak projektnog tima Erasmus + Sport projekta ESA Program Enriched Sport Activities Program.

Sastanku su prisustvovali voditelji projekta iz CUS Palermo, partneri iz Italije, Španjolske, Njemačke, Portugala, Turske,

te predstavnici Kineziološkog fakulteta dr.sc. Ante Rađa, Biljana Kuzmanić, pred, Prof.dr.sc. Jelena Paušić i vanjska suradnica Doris Matošić.

Prvi dan protekao je radno u prekrasnom ambijentu Hotela Salona Palace. Partneri su dogovorili nastavak provedbe projekta.

Slijedećeg dana organiziran je turistički obilazak katedrale, zvonika, hrama Jupitera te ostalih dijelova središta grada Splita.

 

 

 

 

 

 

 

 

Slijedeći sastanak tima je u listopadu u Španjolskoj.

Facebook projekta

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se